Ring oss gjerne (call us) +47 778 42800

Stille øving og studiolyd hjemme i din egen bolig! 

 

jamhub-hjemme2.jpg

 

Bandøving uten en lyd

JamHub holder all lyden fra instrumentene inne i hodetelefonene, noe som drastisk reduserer lyden fra øving med elektriske instrumenter, noe som igjen gjør at du kan øve når som helst på døgnet. Med JamHub kan du øve med et helt band på kjøkkenet, i stua, på soverommet eller i garasjen uten å forstyrre andre.

 

Lytting

Kritisk lytting er en stor del av øving og fremføring av musikk. Dersom du vil gjøre mer enn å bare spille samtidig, nemlig å bli inspirert av hverandres spilling, trenger du å kunne høre alt bandet gjør. Det er utfordrende med tradisjonelt oppsett av monitorer og høyttalere, spesielt i små rom hvor lyden kan bli for intens og rører lydbildet sammen til en grøt som er vanskelig å definere. Med JamHub kan du høre akkurat hva du trenger fordi alle kan skru sin helt egen perfekte lyttemiks

 

rehearsalsetup-2.jpg

 

 skillelinje-tynn.jpg

 

“Øvelse gjør ikke mester. Perfekt øvelse gjør mester.”

 

– Gammel musikers slagord

 

skillelinje-tynn.jpg

 

jamhub-wall.jpg

Bli bedre musiker

Oppdag hvordan bandet virkelig låter med JamHub. Der er det ingenting som kan gjemme deres feil. JamHub lar deg jobbe med å spille samspilt, få harmonier og akkorder korrekt og ikke minst få bandet til å låte fantastisk som inspirere alle musikerne til å gjøre sitt aller beste. Dette er mulig fordi alle har sin egen individuelle lyttemiks i deilig stereolyd som aldri kjemper mot rommets akustikk.

 

Ta opp

JamHub trener opp dine ører for til å finne den perfekte miksen og er en superenkel måte å spille inn fantastiske opptak av alle øvinger. JamHub TourBus har en innebygget opptaker, GreenRoom har USB-utgang for å ta opp på PC eller MAC og BedRoom kan ta opp fra en hvilken som helst hodetelefonutgang.

group-practice.jpg

 

skillelinje.jpg

 

Moderne musikkundervisning har blitt enklere 

 

 jamhub-skole.jpg

 

Undervis flere band og musikere i samme rom samtidig

JamHub har blitt en viktig del av skoler og undervisning rundt i verden for å undervise alt fra moderne rock til rolig klassisk musikk og gjort det mulig for lærere og studentere å oppleve mer musikk sammen.

Koble til instrumenter og mikrofoner for å samle studenter i studiokvalitets lyttemiljø hvor de er fri til å samarbeide og eksperimentere uten å forstyrre andre studenter. JamHub er designet for å være enkel, rett fram og brukervennlig slik at du kan ha fokus på undervisningen.

Keyboard-undervisning

Keyboard-undervisning er noe JamHub kan gjøre enklere og mer inspirerende enn noensinne. Ved å koble til alle keyboardene i en JamHub og undervise gjennom hodetelefoner, er det mulig å lage et fantastisk undervisningsmiljø uten å lage en lyd i rommet. Oppretthold total kontroll ved å justere lyttemiksen slik at studentene hører mer av det de må fokusere på samtidig som du stenger ute distraherende elementer.

Denne formen for undervisning kan lett overføres til å undervise flere trommeslagere, gitarister og vokalister samtidig.

 

 skillelinje-tynn.jpg

 

“Den største fordelen er å undervise med lavere volum.”

 

-Simon de Cuyper, Metronoom Music School

 

skillelinje-tynn.jpg

 

Etter skole rockeklubber

Lærere og elever kan samles i et åpent og inviterende musikalsk miljø som bygger opp under samarbeid og samhold. Fordi JamHub gjør det mulig å øve med elektriske instrumenter uten å lage lyd i rommet er det ikke behov for lyddempede rom. Flere band kan til og med øve i samme rom, samtidig! JamHub er bærbar og enkel å sette opp, så man kan enkelt flytte noe skrivepulter til side og rocke i vei hele ettermiddagen uten å forstyrre resten av skolen. 

Nettbrettband

Nettbrett som iPad, Galaxy og andre gjør barn og unge engasjert i læringen og JamHub kobler de sammen. Ta denne spennende teknologien inn i din musikkundervisning og la elevene oppdage gleden ved å utforske akkorder, rytmer og mye mer. JamHub gjørd et mulig å undervise med nettbrett i hodetelefoner, slik at en hele gruppe kan lære å spille og ha gøy samtidig som læreren har full kontroll over lyttingen og fokuset.

 

Hva trenger man?

For å lage et bandoppsett for stille øving trenger elektriske instrumenter. Her er et forslag på en startpakke:

JamHub GreenRomm x1 = kr. 3995,-
Alctron hodetelefoner x 5 = kr. 1475,-
Roland HD-3 V-Drums x 1 = kr. 6060,-
Yamaha PSR-E433 keyboard x 1 = kr. 2690,-
Ibanez GSR-180 bass x 1 = kr. 1995,-
Ibanez IJRG-200 elgitarpakke x 1 = kr. 2995,-
Alctron 3-pack mikrofoner x 1 = kr. 485,-
Diverse kabler og tilbehør = kr. 1000,-
Samlet pris for komplett band = kr. 20695,-

Gå til rektor og spør om midler, hør med FAU om de vil støtte eller vær kreativ på hvordan du kan skaffe penger til ett eller flere bandoppsett til akkurat din skole!

 

jamhub-school-setup.jpg

Ta opp musikktimen

Med JamHub kan du ta opp det elevene spiller. JamHub TourBus har innebygget opptaker slik du på aller enkleste vis kan ta opp og umiddelbart spille av opptaket for å gi tilbakemeldinger eller la elevene selv lytte etter forbedringer. GreenRoom og BedRoom kan kobles til en hvilken som helst opptaksmaskin, PC eller MAC for å gjøre opptak. Diskuter elevenes spilling eller send opptaket hjem slik at elevene kan øve sammen med opptaket hjemme.

JamHub-erfaringer

"Vi underviser en Practice Master Class hvor vi viser og hjelper elever med å øve mest effektivt. Vi bruker en JamHub Bedroom i undervisningen. Vi setter en mikrofon for elevens klassiske gitar og alle har på hodetelefoner. På den måten blir de mer fokusert og hører seg selv bedre i samspill. Læreren skrur seg selv opp i en elev sine hodetelefoner og underviser den eleven i 10 minutter. Deretter demper han lyden på den eleven og skrur opp seg selv i hodetelefonene til neste elev. Læreren alternerer på denne måten i en time. Målet med undervisningen er å hjelpe eleven å komme over eventuelle hindre de har når de øver inn ett musikkstykke. JamHub er et fantastisk verktøy til å hjelpe studenten fokusere på sin spilling samtidig som det er enkelt å hoppe inn med tips underveis"

Jordan Olsen, On Chord Academy

guitar-class.jpg

 

skillelinje.jpg

 

Enkel og prisgunstig InEar-monitoring på scenen

 

inear-jamhub.jpg

 

 

 

InEar-monitor blir mer og mer vanlig da det gir musikere og vokalister fantastisk lytting som er lik fra spillejobb til spillejobb. Ikke bare ser det bra ut, de beskytter hørselen din og gir deg friheten og lyttingen til å synge og spille ditt aller beste. JamHub er den enkleste og rimeligste måten å få total og individuell kontroll over opp til 11 separate InEar-lyttemikser på scenen.
performancesetup.jpg Måten å få det til på er å koble din JamHub med en splitter-boks som gir hvert medlem av bandet akkurat hva de trenger for å synge å spille, samtidig som man gir lydmannen i lokalet alt han trenger for å formidle lyden til publikum på best mulig måte.

Husk at uten store og høytspillende monitorer på scenen vil det være MYE enklere å få kremlyd ut i salen. Lydteknikeren trenger ikke kjempe mot høy scenelyd. 

For å finne ut mer om å bruke JamHub som InEar-monitormikser kan du laste ned denne komplette forklaring.

 

skillelinje.jpg

 

 Bærbar opptaksløsning for scene, studio og hjemme

 

jamhub-taopp.jpg

 

Spillejobb

Fang energien av alle dine spillejobber med verdens mest portable 16-spors opptaker. Koble til Tracker MT16 rett i mikseren og ta opp hele bandet for å kunne mikse lyden perfekt etter jobben. Dette blir liveopptak du kan være stolt av. Alle sporene er tatt opp post-gain/pre-fader, det betyr at miksing gjort på selve spillejobben ikke påvirker opptaket. Det gir frihet til å skru lyden på opptaket helt perfekt. Alt lagres på et SD-kort.

tracker-2-2.jpg
group-practice-2.jpg

Øvinger

Ta opp alle øvinger med bandet. Det gir bandet en helt ny mulighet til å høre igjennom øvingen etterpå med et kritisk øre, som igjen gir mulighet for dramatisk forbedring av samspillet. Musikerne kan ta med øvingen hjem og øve mer sammen med opptaket gjennom hele uka. 

 

Undervisning

Send dine musikkelever hjem med en skikkelig øveplan. Ta opp din undervisning og send opptaket hjem til eleven slik at de alltid har mulighet til å høre hvordan det skulle låte.

 

Hjemmestudio

JamHub er den enkleste og rimeligste måten å levere kvalitetsmonitoring til alle musikerne i hjemmestudioet ditt som igjen gjør at de yter sitt absolutt beste.

 

tracker-5-2.jpgSorry!

There are no products matching the selection.

* This is a static CMS block displayed if category is empty.
You can put your own content here.

BACK TO MAIN PAGE
shop by categories
Produktsammenligning

Du har ingen produkter å sammenligne.