Fri frakt på Norgespakke Angrefrist med garanti Email support 24/7
RING OSS +47 776 50 450 / 905 28 633

VÅRE SALG OG LEVERINGSBETINGELSER ER SOM FØLGER:

Avtaleinngåelse

Alt salg til foregår etter forhåndsvalgte betalingsmetode ved bestilling. Det vil umiddelbart bli utstedet en midlertidig ordre, som sendes deg på mail.  Denne bekrefter at vi har mottatt din bestilling, og spesifiserer frakt og andre omkostninger som mva mm.. Endelig elektronisk faktura vil bli sendt deg når varene er pakket og klar for levering. Avtalen er bindende for begge parter når kjøperen har sendt sin bestilling til selgeren.

Avtalen er likevel ikke bindende hvis det har forekommet skrive- eller tastefeil i tilbudet fra selgeren i bestillingsløsningen i nettbutikken eller i kjøperens bestilling, og den annen part innså eller burde ha innsett at det forelå en slik feil.

Ved betaling med kredittkort vil du bli videresendt til sikker server hos BAMBORA som er vår kortutløser. Ingen kort blir belastet før ordre sendes ut fra eget lager eller fjernlager.

Alle priser i vår nettbutikk er å anse som veiledende. Det kan forekomme prisendringer ved valuta endringer eller andre avgifter. Ved senere ordre av samme produkt kan prisen justeres uten noe forvarsel og ansvar fra vår side. Vi forbeholder oss retten til å avstå fra levering ved feil pris, utgåtte vare eller erfaringer ved produktet som ikke tilsier forsvarlig levering.

VED AVBESTILLING AV VARE BELASTES ET GEBYR PÅ 25% AV VAREVERDIEN. Dette skal dekke kostnaden vi har med bestilling og tilrettelegging og utlegg for varekostnad for bestilte vare.

Vi gjør også oppmerksom på at alle våre priser på mengdekjøp og kampanjer er netto kontantpriser hvor det ikke gis ytterligere rabatter. Minste ordre på volumordre er kr. 300,- 

Ved usendelse av varen påløper det kostnad til transport/frakt. Eventuellt ettersendelse av restordrer vil sendes fraktfritt. Varer over 30 kg. i fraktberegningsvekt.

Betaling med kort som Visa, Mastercard, er gebyrfritt hos oss, og blir ikke belastet din konto før varen er klar for utsendelse. 

Vi ksn også bistå med finansiering av ditt kjøp via CRESCO eller KLARNA. Ta kontakt ved ønske om finansiering. Vi kan søke for deg i løpe av en time.

Offentlige kunder som stat og kommune gis 10 dagers betalingsfrist, og betaler via ØKONETT AS, som administerer våre kredittkunder.

Det er ingen transaksjonsgebyr ved betaling med kort som VISA eller Mastercard.
 

Varer som på bakgrunn av størrelse og vekt ikke lar seg sende med posten Norge, sendes med Tollpost, Nordcargo eller DHL. På samtlige ordrer i vår nettbutikk, ved postordre, eller via telefon påløper det en vareforsikring på 2 % av ordrens verdi.
Ved levering til Svalbard gjelder særlige vilkår.

MUSIKKENGROS GE tar forbehold om feil på nettsidene vedrørende priser og spesifikasjoner på produktene. Dette betyr at motatte ordre på mail ikke er å anse som forpliktende før lagerstatus og tilgjenelighet er kontrollert.

Spørsmål angående våre leveringsbetingelser kan rettes på telefon 776 50450